Print

 

 

Nu doar Digi are vesti bune pentru abonatii lor, dar si nou-formatul tandem Vodafone-UPC. Astfel, operatorul telecom, care a finalizat tranzactia de achizitie a Liberty Global acum doua luni fara o zi, a anuntat noi beneficii pentru abonati.

Indiferent ca esti client pe persoana fizica sau juridica (asta, ca sa citam putin din vorbele de duh ale unor fosti politicieni), venit din Vodafone sau din UPC, poti sa te bucuri acum de o serie de avantaje, care vin fara vreun cost suplimentarm sau cu costuri minime.

oferta vodafone upc2oferta vodafone upc3oferta vodafone upc4oferta vodafone upc
Promotia include date mobile nelimitate, acces la aplicatia Vodafone TV, routere la pret de 1 euro, discount de 63 de euro la pachetele UPC pe 12 luni si bonusuri de 100 de euro la achizitia de telefoane cu abonament, in magazinele retelei. In functie de tipul de client, beneficiezi de oferte diferite:

Tip Client Vodafone & UPC Vodafone UPC
Beneficiu trei luni gratuit pentru internet mobil național nelimitat si pentru pachetul TV Premium in Vodafone TV (include si o luna gratuita, cu cele mai importante competiții sportive) trei luni gratuit pentru internet mobil național nelimitat si pentru pachetul TV Premium in Vodafone TV (deci nu primesti luna gratis la TV) 100 GB internet mobil, cu router inclus, 100 de euro reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone* si o luna gratuita la abonamentul de TV, cu cele mai importante competiții sportive


*52 de euro reducere la achizitia de telefon si 48 de euro reducere la abonamente, timp de doi ani (adica un discount lunar de 2 euro).

 

Reprezentantii Vodafone au declarat ca toata integrarea Liberty Global va dura aproximativ trei ani, urmand ca toate serviciile, beneficiile si facturile sa fie unificate.